Į pirmą puslapį
Šv. Mišios
Sekmadieniais
       8.30 val. – lenkų kalba
     10.00 val. – gieda jaunimo grupė
     11.30 val. – gieda sumos choras
     13.00 val. – ispanų kalba
     15.00 val. – lotynų kalba, Romos rito ekstraordinarine forma
     18.00 val. – gieda sekmadieninė šlovinimo grupė

Pirmadieniais  8 val. ir 18 val.
Antradieniais 8 val. ir 18 val.
Trečiadieniais 8 val. ir 18 val.
Ketvirtadieniais 8 val. ir 18 val.
Penktadieniais 8 val. ir 18 val.
Šeštadieniais  10 val. ir 18 val. 

 

 Sakramentai

 

 

  

SKELBIMAI atgal

Pagalba vargstantiems pandemijos metu Kaune | Rezervinis savanorių sąrašas
Paskelbta: 2020-03-20 14:22:43

 

Kauno arkivyskupijos CARITAS kviečia registruotis pagalbos savanorystei pandemijos metu Kaune (sudaromas rezervinis sąrašas)

--------

Koronaviruso pandemija yra didelis iššūkis visuomenei ir mūsų miesto bendruomenei. Visi laisvos ir geros valios žmonės esame kviečiami ne tik saugoti save ir savo artimuosius, bet ir padėti silpniausiems pagalbos reikalingiems mūsų bendruomenės nariams, kurie šiomis ypatingomis sąlygomis negali pasirūpinti pagrindiniais savo poreikiais.

Nors šiuo metu Kauno mieste situacija yra valdoma ir atsakingos savivaldybės institucijos bei nevyriausybinės organizacijos pasirūpina pagrindiniais silpniausiųjų poreikiais, pandemijai užsitęsus ir išplitus gali prireikti daugiau pagalbos rankų pristatyti į namus maistą ar vaistus žmonėms, kurie dėl įvairių priežasčių negalės jais pasirūpinti savarankiškai.

Rengdamiesi tokiai galimai situacijai iš anksto kreipiamės į Jus ir kviečiame savanoriškai prisidėti prie tokios pagalbos akcijos ir užsiregistruoti į rezervinį savanorių sąrašą.

Apsisprendusius dalyvauti kviečiame užpildyti internete trumpą anketą adresu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdU_pVFQWcL0tWkanHSOIj_QTMo9GLsngobjSLA5y4ZgG2VVg/viewform

Pagalbos teikimas bus organizuojamas laikantis apsaugos reikalavimų: minimalizuojant tiesioginį kontaktą su pagalbą organizuojančiais ir vengiant tiesioginio kontakto su pagalbą gaunančiais žmonėmis (naudojant apsaugines pirštines, vežamą maistą, vaistus paliekant prie durų ir pan.).

Reikalavimai savanoriui karantino metu:

Savanoriais kviečiami būti tik sveiki, gerai besijaučiantys, kontaktų su atvykusiais iš kitų šalių neturėję žmonės, kurie šiuo metu negyvena su senyvo amžiaus, lėtinėmis ligomis sergančiais ir turinčiais silpną imunitetą asmenimis.

Su užsiregistravusiais palaikysime nuolatinį ryšį, reguliariai informuosime apie situaciją iki pagalbos akcijos pradžios ir jos metu.

Tikimės Jūsų pagalbos!

Kauno arkivyskupijos Caritas

aukštyn